zaterdag 10 september 2011

Tree Planting Project

Het is bijna zover!

Nog één nachtje slapen en ons Tree Planting Project kan van start gaan! Ik heb meer zenuwen dan al die kindjes die morgen een hotdog krijgen!

Nog even herhalen wat de bedoeling is:

Zo'n 45 kinderen uit de buurt San Ignacio kregen van ons een 'persoonlijke uitnodiging' om op zondag 11 september naar de nieuwe middelbare school te komen. Daar worden ze in kleine groepjes verdeeld om dan samen rondom de school enkele bomen te planten. Nadien wordt er een wedstrijd gehouden en gaan we op zoek naar het beste logo voor de school. We sluiten de dag af met een hotdog en een drankje.
Wat verwachten we?
- Dat er dubbel zoveel kinderen zullen opdagen. Helaas zijn enkel de kinderen met een persoonlijke uitnodiging welkom. Er zullen dus vele hartjes breken ...
- Dat de ayudantes allemaal perfect weten wat hen te doen staat en ik dus alleen maar zal moeten coördineren (OF dat het uitdraait in complete chaos en wij uiteindelijk de bomen mogen planten)
- Dat het een dag wordt met vele lachende gezichtjes en gevulde buikjes. Het is voor velen waarschijnlijk de allereerste keer dat ze een hotdog proeven.


Ik ben er dus van overtuigd dat het een prachtige dag wordt! Iedereen is welkom om er via mijn blog mee van te genieten!